Maandoverzicht augustus: feestweek & high fashion in de zee

Maandoverzicht augustus - Jessy van der Vlist

Een nieuwe maand betekent een nieuw overzicht en deze keer is dat die van augustus. Deze maand stond vooral in het teken van genieten!

Welkom in de feesttent

Die ene week uit de vijf jaar was weer aangebroken: het is feestweek. In het vorige overzicht wist ik niet goed hoe ik het moest uitleggen, daarom laat ik je graag de foto’s zien.

Deze week in het kort: #opsafari #feesttent #onskentons #vossenjacht #k2zoektk3 #zeskamp #wegaannaarlinks #wegaannnaarrechts

Feestweek - Jessy van der Vlist

Ik denk serieus dat als je net als ik uit zo’n klein dorp komt, dat het goed is om zoiets te hebben als dit. Niet vaker, maar gewoon een keer in de vijf jaar. Het hele dorp doet zijn best om het zo mooi mogelijk te maken door zelfgemaakte dan wel gehuurde verlichting. Huizen zijn versierd, de buurt feest met elkaar. Gewoon zoals het eigenlijk moet zijn.

Even er tussenuit

Nadat Sophie en ik geland waren vanuit Lanzarote knaagde het gevoel dat de vakantie al ‘over’ was. Daarom besloten we om het laatste weekend van onze gezamenlijke vakantie af te sluiten in Den Bosch. We sliepen in The Duke Boutique Hotel, wat een aanrader zeg! Midden in de stad, een privé gym en de mooiste kamers. Wij gaan hier zeker nog een keer heen. Van het weer (36 graden) hadden we niet zoveel last, het was juist eigenlijk prima. Lekker laat eten en daarna nog een rondje over de kermis. Prima weekend zo!

Out of office

Augustus sloot ik af met een shoot voor Elite Models. Ik mocht de knappe Roos Delwig fotograferen samen met Isabeau en Tess, waarmee ik al eerder had samengewerkt. De vibe van de shoot was Romantisch Retro met als locatie Zandvoort. Het weer was beter dan verwacht en ik had persoonlijk wel wat meer bewolking gewild in verband met het licht. Maar we mogen zeker niet klagen, het gaat een hele mooie serie worden! Wanneer het online mag zal ik het zeker met je delen. Een paar backstage beelden die ik alvast kan delen:

Wat september mij gaat brengen

Vandaag (1 september) begint m’n nieuwe schooldeel in Rotterdam, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik ga hier de minor Public Relations: Creating Stories volgen. Dit houdt kortweg in hoe je campagnes en merken in de media brengt en onderhoudt. Verder heb ik onder andere nog wat fotografie- en designklussen en zal ik een begin maken aan de serie van Zandvoort!

PS

Nu ik in Rotterdam ga studeren wil ik veel van de stad ontdekken. Weet je nog toffe lunchplekjes of andere spots die ik echt moet checken, deel deze dan graag met me!

Geef een reactie