Maandoverzicht juli: tussen de wolken en new faces

julicoverweb

Nu ik al een flinke poos niet op school ben geweest – halfjaar stage en gewoon zomervakantie – begon juli toch voor mij op school. De laatstejaars van CMD hadden hier hun eindexpositie en daarom besloten Jill, Iris en ik om te gaan kijken. Voor de support, maar ook om te kijken wat we aankomend jaar kunnen verwachten met afstuderen.

Ongeveer twee maanden geleden ontving ik een berichtje in mijn mailbox: een uitnodiging voor een lezing van Liselotte Fleur. Zij fotografeert ook mode en portret dus ik heb me direct ingeschreven! Daarnaast volg ik haar ook al een tijd op social media, zeker het checken waard.

Een paar uur later vlogen Sophie en ik door naar Lanzarote, waar ik dit artikel over geschreven hebt. Lanzarote was echt heel erg mooi! Bij een tropisch eiland zal je misschien niet meteen denken aan deze natuur, dit komt omdat het vulkanisch is, maar het is zeker de moeite waard! Diegene die dit leest en zelf ook fotograferen weten hoe lastig locaties te vinden zijn. Daar hadden wij geen enkel probleem mee: witte achtergronden, check! Toffe structuur/natuur, check! Zon, check!

Voordat we vertrokken naar Lanzarote had ik een meeting in Rotterdam met 9 Lemons. Hiervoor zouden Sophie en ik namelijk de collectie gaan fotograferen vanwege bovenstaande punten. Met de foto’s ben ik erg blij. Het is wel heel anders dan wat ik normaal schiet, een stuk commerciëler, maar ik denk dat zo’n uitdaging alleen maar goed is. Aankomende dagen zal ik hier de beelden met jullie delen.

Geland, maar met de koffer nog volgepakt en op slot stond de volgende shoot alweer op de planning. Dit keer met new face Silke van I Be Models. Het was echt haar allereerste shoot, dus dat maakt het resultaat alleen maar mooier! Misschien dat je een paar beelden al op mijn eigen instagram of op dat van I Be Models hebt gespot…

Na zo’n drukke periode is het altijd goed om met vrienden af te spreken en dat heb ik dan ook zeker gedaan. Al deze avonden bestonden dan ook uit nacho’s (#waarisdenachoemoji), vrienden en vakantiefoto’s.

Augustus?

Augustus wordt misschien een nog wel drukkere maand. Naast veel werken en mooie shoots staat de feestweek op het programma. Waar ik woon is het eens in de vijf jaar raak, dan is het in het hele dorp feest. Ik weet niet hoe ik deze week het beste kan omschrijven, dus ik zal beloven dat ik veel foto’s maak. Verder staat er nog een weekend Den Bosch op de planning wat ik ook zeker zal vastleggen!

Geef een reactie