Dagboek: Lanzarote + travelvideo!

Lanzarote

Begin deze maand vertrokken Sophie en ik naar Lanzarote om vakantie te vieren en te fotograferen. Zo zijn we al vaker weggeweest, onder andere naar Kos en Parijs, en elke keer doen we hetzelfde bij zo’n trip: van te voren uitstippelen wat we sowieso willen doen! In Lanzarote wilde we echt een dromedarisrit doen, op een toffe locatie fotograferen zonder toeristen en surfen.

Lanzarote

We hadden een eilandtour geboekt, waarbij we het hele eiland in één dag zouden zien: van noord tot zuid. Zo zijn we onder andere naar een wijnproeverij geweest, hebben we gezien hoe Aloe vera wordt gemaakt, hebben we een baai bezocht en hebben we – jaa! – een dromedarisrit gemaakt!

Lanzarote

Lanzarote

Naast gewone vakantiefoto’s en vrijwerk om m’n portfolio aan te vullen hebben we de collectie van 9 Lemons mogen fotograferen. Binnenkort zal ik alle beelden delen, maar hier alvast een voerproefje.

We hebben niet dagen lopen bakken en braden, maar zijn toch elke dag naar het strand geweest. Vooral in de ochtend en de avond ben ik het liefst op het strand te vinden. Niets lekkerder dan een dag genieten van muziek, goed eten en vitamine SEA.

En verder? Travelvideo!

Tips

  • Ga echt naar El Golfo om te surfen. Zelf heb ik het niet gedaan, doordat we eigenlijk elke dag wel wat hebben gedaan en we het steeds verschoven. Maar bij dit strand zou je het beste kunnen surfen!
  • Wil je niet op een (te) vol strand liggen en vind je het tof om Spanjaarden te zien? Ga dan naar Playa Blanca en loop een stuk naar het zuiden. Geen Friet van Piet te bekennen, maar lekkere verse paella.
  • Als je net zo’n nutellafan bent als ik, moet je naar Puerto del Carmen. Voor een speelhal staat echt de beste kraam voor crêpes.

Geef een reactie